Od 3. do 5. travnja 2019. godine  u Osijeku i Đakovu održano je  državno natjecanje iz vjeronauka - Vjeronaučna olimpijada. Natjecanje je ove godine održano na temu  "Svjedoci radosne vijesti u hrvatskom narodu". Ekipa naše škole u sastavu  Alen Plantić, Magdalena Hrg, Sara Plantić  i Iva Jež s mentoricom vjeroučiteljicom Kristinom Kožić predstavljali su na državnom natjecanju ne samo sebe, svoje obitelji, našu školu i crkvu,  već i  cijelu Bjelovarsko-križevačku županiju. Nakon vrlo složenog natjecanja, naša ekipa plasirala se na 11. mjesto od 18 ekipa iz  naše države.

e

1

No, osim što su se natjecali i trebali pokazati svoje znanje, naši učenici kao i učenici drugih škola bili su ugošćeni na visokoj razini, od samog boravka u hotelu do vrlo bogatog sadržaja koji je pripremljen njima u čast.

n

 

k

đ

Uzorna organizacija natjecanja može se zahvaliti odličnoj koordinaciji i organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje, Nacionalnog katehetskog ureda Hrvatske biskupske konferencije, Glasa Koncila te Katehetskog ureda Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Velike čestitke našoj ekipi i njihovoj mentorici Kristini Kožić!